foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
20/246-7905
albaproepito@gmail.com

Albapro Építő Kft.

Kőművesunkák, építőipari munkák ! Velünk szilárd alapokra építkezhet!

A falazás a kőművesmunkák egyik legismertebb munkafolyamata. Talán mindenki kipróbálta már a falazást, legalábbis Legó kockákból!

Haladjunk sorban a munkafolyamatokon lépésről lépésre, lépjünk egy nagyot, fel az alapra

Az alapon minden esetben pontosan szükséges kimérni a falazat helyét, kirajzolni a sarkokat! A sorok magassága fokozottan fontos a falazás készítésekor. A harmadik falazott sor után, már láthatjuk, hová fog esni a nyílászáró, hová kerül beépítésre, érdemes figyelni az esetleges bontás elkerülése végett! A falsarkokat folyamatosan rakjuk a falazásoknál, ne rakjon ki előre hat, nyolc sort!

Egy átlagos családi háznál tíz sort szükséges falazni, de ez változhat!

A fal elkészülte után, válaszfalak esetén, ne felejtse el kiékelni az elkészült falat, erre a purhab is tökéletes megoldás lehet. A válaszfalak falazási módjairól egy másik írásban hamarosan… A 30-as blokktéglákból nyolcvan darabot tesznek egy raklapra, 38-as téglából hatvan darabot.

Elérhetőségeink

Vállalunk építőipari kivitelezést ,családi házak,lakások felújítását,átalakítását.Ipari,kereskedelmi,mezőgazdasági,turisztikai épületek ,telephelyek kivitelezését

Munkánkkal igyekszünk Önt segíteni az elképzelései megvalósításában, lehet az családi ház építés,felújítás, hőszigetelés, fürdőszoba burkolás, kerítés építés,átalakítás,kemence építés,térkövezés...

Elérhetőségink egyikén szívesen állunk rendelkezésére,kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal.

Fejér megye, Veszprém megye, Somogy megye, Pest megye, Budapest.

Kapcsolattartó: 20/246-7905