foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
20/246-7905
albaproepito@gmail.com

Albapro Építő Kft.

Kőművesunkák, építőipari munkák ! Velünk szilárd alapokra építkezhet!

A Albapro Építő Kft. egy 100%-ban magyar tulajdonban lévő, elégedett ügyfelekkel rendelkező építőipari vállalkozás, amely több éve kínál átfogó építőipari generálkivitelezést ügyfeleinek.

A tervezéstől, a megbeszéléseken át, folyamatos egyeztetés mellett a kivitelezés végéig biztosítjuk Önnek a minőségi és gyors munkavégzést.  Biztosítékot kollégáink szakmai felkészültsége mellett, többek közt cégünk garanciavállalása is jelent.

Fő szolgáltatási körünk : épületek, családi házak, társasházak, irodák, ipari és mezőgazdasági épületek kulcsrakész és szerkezetkész generálkivitelezéssel, építész tervezéssel. Generál kiviteli és engedélyezési terv készítés. Valamint generál és kulcsrakész házépítés, kivitelezés, lakásátalakítás, lakásfelújítás, építész , gépész és kivitelezői műszaki vezetés, műszaki ellenőrzés, szakvéleményezések, igazságügyi szakértés, szaktanácsadás. Generál építész , tervező és kivitelező szolgáltatások teljes lebonyolítással. Építészünk és szakági tervezőink, magasan kvalifikált kíváló szakemberek.

Ha felkeltettük érdeklődését, kérem tekintse meg főbb szolgáltatásainkat; ezek közül a legkeresettebb például a Generálkivitelezés, amely  elengedhetetlen egy összetettebb projekt esetén, hiszen az építkezés minden apró mozzanatáért mi felelünk, ezeket ellenőrzés alatt tartva biztosíthatjuk a minőségi munkavégzést az Ön igényei szerint.

Elérhetőségeink

Vállalunk építőipari kivitelezést ,családi házak,lakások felújítását,átalakítását.Ipari,kereskedelmi,mezőgazdasági,turisztikai épületek ,telephelyek kivitelezését

Munkánkkal igyekszünk Önt segíteni az elképzelései megvalósításában, lehet az családi ház építés,felújítás, hőszigetelés, fürdőszoba burkolás, kerítés építés,átalakítás,kemence építés,térkövezés...

Elérhetőségink egyikén szívesen állunk rendelkezésére,kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal.

Fejér megye, Veszprém megye, Somogy megye, Pest megye, Budapest.

Kapcsolattartó: 20/246-7905